Redovisningsbyrå Kungälv
Med bred kompetens och erfarenhet

Välkommen till Zandras Redovisning & Konsulting!

Om ni befinner er i Kungälv, eller någon annanstans i Sverige, och behöver en kvalificerad redovisningskonsult, är Sandras Redovisning & Konsulting det perfekta valet för er. Som ägare och drivande kraft bakom företaget är jag en Auktoriserad Redovisningskonsult. Min expertis sträcker sig över ett brett spektrum inom redovisningsbranschen. Med min omfattande erfarenhet och kompetens ser jag till att ni får den bästa möjliga hjälpen. Dessutom agerar jag som er kontaktperson gentemot myndigheter som Skatteverket och banken, för att underlätta er verksamhet.

Redovisningskonsult Kungälv

Om ni söker en pålitlig redovisningskonsult i Kungälv, är jag här för att erbjuda min expertis. Oavsett storleken eller typen av hjälp ni behöver, garanterar jag personlig och noggrann service. För mig är varje uppdrag, stort som smått, av lika stor betydelse. Jag prioriterar alltid människan bakom siffrorna.

Från min bas i Göteborg sträcker sig mitt arbetsområde över hela regionen, inklusive Kungälv. Mitt fokus ligger särskilt på att stödja ägarledda företag i denna del av området.

GDPR

Som expert på GDPR, eller dataskyddsförordningen som det kallas på svenska, är mitt mål att säkerställa att dina personuppgifter hanteras med yttersta säkerhet och integritet. Mitt arbete i Kungälv innebär att jag noggrant använder personuppgifter enbart när det är strikt nödvändigt och alltid inom lagens ramar. Vare sig det handlar om personnummer eller löneuppgifter, hanteras varje detalj med ditt skydd i fokus. Min prioritet är att garantera din trygghet i varje steg av processen.