Redovisningsbyrå Mölndal
Med bred kompetens och erfarenhet

Välkommen till Zandras Redovisning & Konsulting!

Om ni i eller omkring Mölndal, eller övriga Sverige är i behov av hjälp av en redovisningskonsult är det här rätt företag för er. Jag som äger och driver Sandras Redovisning & Konsulting är Auktoriserad Redovisningskonsult, därför kan jag hjälpa er med det mesta inom branschen. Genom min breda kompetens och långa erfarenhet kommer jag hjälpa er på bästa möjliga sätt. Dessutom kan jag vara er kontaktperson gentemot myndigheter så som bland annat skatteverket och banken.

Redovisningskonsult Mölndal

Behöver ni hjälp av en redovisningskonsult ställer jag gladeligen upp. Oavsett vad för hjälp ni söker från min sida ser jag till att ni får den, jag åtar mig alla typer av uppdrag. Det spelar inte heller någon roll för mig hur mycket respektive lite hjälp ni behöver, alla kunder och uppdrag är lika viktiga för mig. Vid samtliga uppdrag ser jag människan framför alla siffror.

Med mitt arbete utgår jag från Göteborg men jag arbetar i hela dess omnejd, bland annat Mölndal. Jag vänder mig framför allt till ägarledda företag i närområdet.

GDPR

Mitt arbetsfokus ligger på GDPR (General Data Protection Regulation), även känt som dataskyddsförordningen på svenska. Detta regelverk är grundläggande för att säkerställa att kundernas personuppgifter hanteras med högsta säkerhet och integritet. I mitt arbete använder jag endast personuppgifter när det är absolut nödvändigt, och alltid inom ramen för vad som är lagligt tillåtet. Exempel på personuppgifter jag hanterar inkluderar personnummer och löneinformation, alltid med kundens trygghet som högsta prioritet.